Valgomed Shqipëri, Kosovë


Valgomed – NJË FIKSUES UNIK, I PËRBËRË NGA SILIKON ELASTIK HIPOALERGJIK

– Shmang deformimet e mëtejshme të nyjes
– Zvogëlon ngarkesën dhe mavijosjen e nyjes
– Parandalon devijimiet jo të shëndetshme të nyjes

POROSIT

Deformimi valgus i gishtit të madh të këmbës (Hallux valgus) është problemi kryesor i 70% të të gjitha grave moderne. Sëmundja shfaqet mjaft e papritur, ka simptoma të pakëndshme dhe ju pengon të lëvizni normalisht ose të mbani këpucët tuaja të preferuara. Ka shumë arsye që mund të çojnë në këtë problem: këpucë të pakëndshme me shputë të ngushtë dhe takë të lartë, pozitë të pahijshme këmbë, një predispozicion gjenetik, pesha e tepruar trupore, të sheshtë, dhe shumë të tjerë. Për shkak të kësaj, ka një shkelje të qarkullimit të gjakut normal dhe pozitën e saktë të tendons dhe muskujt në gishtin e madh. Deformat e përbashkëta dhe gradualisht lëviz gishti nga jashtë ose nga brenda. Në këtë rast, nyja e nyjeve lind një proces inflamator dhe mund ta vëzhgoni gungën në këmbë.

Çfarë është Valgomed?

Deformimi Valgus ka disa faza dhe metoda të ndryshme trajtimi. Në fazat e hershme, ky problem mund të shërohet pa kirurgji dhe pa pilula. Për shembull, sot në shumë vende risi e Valgomed gunga të këmbës shitet. Me këtë mjet të përshtatshëm, ju mund të shpejt dhe pa dhimbje kuruar Hallux valgus dhe për të eliminuar simptomat e dhimbshme brenda disa javësh.

Valgomed artikuj fiksues është mënyra më e mirë për trajtimin jo-kirurgjikal të deformitetit të valgusit të gishtit të madh. Kjo teknikë bazohet në shtrirjen graduale të lidhjes për shkak të fiksimit të gishtit në pozicionin e duhur. Për ta bërë më të lehtë për ju të kuptoni parimin e veprimit të këtij ilaçi, ju duhet të paraqisni dhëmbëzimin e dhëmbëve. Gjithkush e di se dentistët vendosin mbështjellje metalike për pacientët, të cilat gradualisht i rrahin dhëmbët dhe i bëjnë ato të përkryer. Ky parim gjithashtu përdor Valgomed deformimi valgus i gishtit të madh të këmbës.

Valgomed – si funksionon ai?

Mbajtësi silikoni është i lidhur mirë dhe i qetë në këmbë dhe gradualisht e drejton gishtin e madh. Gradualisht, kyçja është e fiksuar në pozicionin e duhur dhe muskujt dhe tendonat kthehen në gjendjen e tyre normale. Me këtë mjet, ju mund t’i nënshtrohet një kursi trajtimi pa mjek, pa kirurgji dhe pa përdorimin e tabletave.

Mjekët e mirënjohur vlerësuan efektivitetin e këtij fiksuesi dhe rekomandojnë Valgomed blej për pacientët e tyre. Vetitë kryesore të dobishme:

  • Efiçenca nuk është më pak se 97%. Këto shifra konfirmojnë rezultatet e aplikimit Valgomed para dhe pas të këtij mali.
  • Lehtësia e përdorimit. Mbajtësi është bërë nga silikoni me cilësi të lartë, kështu që i përshtatet fort këmbës dhe nuk shkakton shqetësim.
  • Siguria. Baza silikoni vjen butësisht në kontakt me lëkurën dhe nuk shkakton acarim ose skuqje. Në pak minuta do të pushoni të ndjeni ose vini re se keni këtë mal në këmbën tuaj. Përdoruesit në komentet konfirmojnë efektivitetin dhe lehtësinë e përdorimit.
  • Trajtimi në shtëpi. Avantazhi kryesor i kësaj teknike është se ju mund të trajtoni në shtëpi, pa vizituar spitalin dhe pa kufizime në lëvizje. Kyçi ka një ngjyrë neutrale, kështu që ju mund të vishni edhe këpucë të hapura dhe ajo do të mbetet e padukshme.
  • Rezultati i qëndrueshëm. Ndryshe nga teknikat e tjera, Valgomed Shqipëri siguron një rezultat të qëndrueshëm. Ju thjesht nuk mund të hiqni procesin inflamator, por edhe për shumë vite harrojni ekzistencën e një problemi të tillë.

Nëse tashmë keni pasur kohë për të porositur Valgomed në farmaci ose në faqen e internetit të shitësit zyrtar në internet, mbetet vetëm të filloni ta përdorni atë saktë. Ky është një produkt shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur, që nuk kërkon kushte ose kufizime të veçanta.

Duhet të kapni kutitë dhe të kapni dhe të hiqni filmin mbrojtës. Tani mund ta vendosni malin në gishtin tuaj nëpërmjet një vrime të veçantë. Kur shul është tashmë në gisht, ju duhet ta shtypni fort në këmbë për ta bërë atë të rehatshme për të ecur.

Herën e parë që ju duhet të veshin atë për jo më shumë se 3 orë. Ditën e dytë, mund ta rritni kohëzgjatjen e përdorimit deri në 6 orë. Pas 3-4 ditëve ju mund të ecni së bashku me shulën në këmbën tuaj deri në 10 orë çdo ditë. Pas rreth 2 javëve, përmirësimet dhe rezultatet e para do të jenë të dukshme.

Ndërsa shkruajnë rreth Valgomed komente pacientë, shërimi i plotë vjen pas 1-2 muajve të përdorimit të përditshëm të kësaj pajisjeje. Por edhe në qoftë se ju e keni rrafshuar plotësisht gishtin tuaj, rekomandohet që të paktën 2-3 ditë në muaj të veshin këtë mal për të parandaluar zhvillimin e përsëritur të deformitetit të valgusit ose kallusit.

Produkti Valgomed çmimi është më i ulët sesa droga të ngjashme për të trajtuar këtë sëmundje. Provoni këtë metodë dhe do të jeni në gjendje të zgjidhni problemin tuaj me këmbët tuaja!

Për të marrë mallrat e markës me çmimin më të mirë, ju lutemi kontaktoni faqen zyrtare të internetit të prodhuesit. Një lidhje në faqen e internetit të prodhuesit tregohet në krye të faqes.

Source: www.goods-eu.com

Buy Now!