Bactefort Shqipëri

Bactefort® – nje zgjidhje e sigurte kunder paraziteve

– Necesitas solo un curso completa de tratamiento para quitar todos los parásitos
– Elimina los parásitos, cura, y protege el hígado, corazón, pulmones, estómago y piel
– Alivia posibles procesos de supuración en el estómago y elimina los huevos de los parásitos

Continue reading Bactefort Shqipëri

Hair Megaspray Shqipëri

Hair Megaspray Shqipëri Hair Megaspray – Një preparat efektiv që stimulon rritjen e flokëve

– ME PËRBËRËS 100% NATYRALË-përbërja e tij organike është plotësisht hipoalergjenike;
– ËSHTË I THJESHTË NË PËRDORIM- të aplikohet 1 herë në ditë;
– NJË REZULTAT I SHPEJTË – rritje e gjatësisë së flokëve përgjatë gjithë sipërfaqes së kokës në vetëm 1 muaj;

Continue reading Hair Megaspray Shqipëri

Tinedol Shqipëri

Tinedol Shqipëri Tinedol – I projektuar me përdorimin e teknologjive nano!

– Gjithashtu largon aromën e pakëndshme të këmbëve
– Ndihmon ndjeshëm në normalizimin e punës së gjëndrave të djersës
– Është efektiv në shërimin e plagëve të këmbëve, sikundër dhe në eleminimin e plasaritjeve të tyre

Continue reading Tinedol Shqipëri