C&D Κύπρος

C&D Κύπρος C&D — 100% προστασία από το νερό και τη βρωμιά!

– Δημιουργήθηκε για χρήση των ειδικών στρατευμάτων
– Είναι σχεδιασμένο για την προστασία από την ακραία ρύπανση
– Η τεχνολογία “διπλής ενεργής μεμβράνης” προστατεύει έως και 12 εβδομάδες

Παραγγελία

Νέο! Ένα μοναδικό C&D Spray υδατοαπωθητικό σπρέι για την προστασία των παπουτσιών και των ρούχων σας από τη βρωμιά και την υγρασία είναι ήδη σε πώληση! Το πιο δημοφιλές προϊόν στην Ευρώπη το 2017! Ένας αποτελεσματικός υδρόφοβος παράγοντας που θα βοηθήσει να παρατείνει τη ζωή των υποδημάτων σας, αυξάνει τις προστατευτικές του ιδιότητες και αποτρέπει το νερό. Χρησιμοποιώντας την προσφορά του ιστότοπού μας, μπορείτε τώρα να παραγγείλετε αυτό το προϊόν σε προσιτή τιμή και να το παραλάβετε με παράδοση στο σπίτι σας εντός 1-3 ημερών. Το προϊόν είναι απόλυτα ασφαλές και μη τοξικό, επομένως η χρήση του δεν βλάπτει την υγεία και τη δομή των ιστών σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κάθε είδους υλικά – φυσικό δέρμα, υφάσματα, σουέτ, nubuck και πολλά άλλα. Οι χρήσιμες ιδιότητες αποδεικνύονται από επιστημονικά πειράματα, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

Τι είναι αυτό C&D;

Σε βροχερούς καιρούς, είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τα ρούχα και τα παπούτσια καθαρά. Το νερό μαζί με τη βρωμιά πέφτουν γρήγορα στα παπούτσια και τα παντελόνια, απορροφούνται και δημιουργούν δυσφορία. Αφαιρέστε αυτή τη βρωμιά από τα παπούτσια είναι πολύ δύσκολη, επειδή απορροφάται στο ύφασμα και προκαλεί σκούρο χρώμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό σε λευκά παπούτσια, τα οποία φαίνονται πολύ ωραία, αλλά μόνο όταν δεν υπάρχει βρωμιά πάνω τους. Αν έχετε κουραστεί να πλένετε συνεχώς τα παπούτσια σας μετά από κάθε έξοδο στο δρόμο, συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτό το θαυματουργό σπρέι.

Το C&D Spray για παπούτσια είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία για την προστασία των παπουτσιών και των ρούχων από το νερό και τη βρωμιά. Δημιουργήθηκε με βάση τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα, ο ψεκασμός αυτός είναι ο καλύτερος υδρόφοβος για σήμερα. Χάρη στη χρήση μιας ειδικής σύνθεσης φιλικών προς το περιβάλλον συστατικών, το C&D Κύπρος είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα αόρατο προστατευτικό φράγμα που δεν αφήνει υγρασία, βρωμιά ή άλλο υγρό. Όταν το υγρό χτυπά τα παπούτσια ή τα παντελόνια σας, ένα αόρατο φράγμα το αναγκάζει να στραγγίσει σαν σταγόνες βροχής πάνω από το γυαλί. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν ίχνη στην επιφάνεια του ιστού και μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι και άνετοι ακόμη και στους πιο ζεστούς καιρούς.

Το προϊόν πιστοποιήθηκε και πέρασε όλους τους απαραίτητους ελέγχους. Η ανάλυση αποκάλυψε ότι δεν απελευθερώνει καρκινογόνους ή τοξικούς καπνούς κατά τη χρήση, δεν περιέχει χημικά αντιδραστήρια ή διαλύτες, δεν έχει χρώμα και οσμή. Μια ειδική δομή έχει μηδενική αλληλεπίδραση με μόρια H2O. Στην πραγματικότητα, ο ψεκασμός δημιουργεί μια αόρατη μεμβράνη μέσω της οποίας μπορούν να διεισδύσουν μόρια αέρα, αλλά μόρια νερού ή βρωμιάς δεν διεισδύουν.

Οφέλη

Χρησιμοποιώντας C&D Spray για την προστασία των παπουτσιών από τη βρωμιά, μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων και παπουτσιών σας αρκετές φορές. Σε αυτή την περίπτωση, το ίδιο το προϊόν είναι πολύ βολικό στη χρήση, δεν προκαλεί δυσάρεστες εντυπώσεις και δεν επηρεάζει την υγεία σας. Οι περισσότεροι παρόμοιοι υδρόφοβοι παράγοντες απαιτούν συνεχή εφαρμογή. Αλλά αυτό το σπρέι περιέχει μια πιο συμπυκνωμένη φόρμουλα, η οποία διατηρεί τις ιδιότητές της 10 φορές περισσότερο. Μια χρήση διαρκεί για 90 ημέρες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Κύριες χρήσιμες ιδιότητες:

• C&D τιμή διαθέσιμο σε οποιονδήποτε αγοραστή.
• Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές.
• Οι χρήσιμες ιδιότητες παραμένουν έως και 3 μήνες μετά τη χρήση.
• Δεν περιέχει επιβλαβή συστατικά και επιβλαβείς χημικές ουσίες.
• Δεν επηρεάζει τη δομή του υφάσματος, δεν βλάπτει τα πράγματα σας.
• Επιτρέπει στα παπούτσια να “αναπνέουν” και δεν δημιουργούν φαινόμενα θερμοκηπίου.
• 100% άχρωμο και αόρατο στην επιφάνεια του υφάσματος.
• Δεν έχει μυρωδιά.
• Λάβετε το αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Αρχή λειτουργίας

Για να καταλάβετε C&D πώς λειτουργεί σπρέι, πρέπει απλά να θυμηθείτε τις φυσικές ιδιότητες του νερού. Υπάρχουν δύο τύποι επιφανειών – υδρόφιλοι και υδρόφοβοι. Αν ένα μόριο H2O πλήξει την επιφάνεια και προσπαθήσει να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο, είναι υδρόφιλος. Εάν η επιφάνεια δεν απορροφά νερό, το μόριο συγκεντρώνεται με τη μορφή μιας σταγόνας και ρέει προς τα κάτω – είναι υδρόφοβος τύπος. Όπως γράφουν οι εμπειρογνώμονες C&D σχόλια, η σύνθεση αυτού του προϊόντος είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ημιδιαπερατή υδρόφοβη μεμβράνη που έχει ένα 100% φαινόμενο απώθησης νερού.

Απαντώντας στην ερώτηση C&D πώς να χρησιμοποιήσετε, θέλουμε να δώσουμε ορισμένες χρήσιμες συστάσεις. Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, πρέπει να πλύνετε και να στεγνώσετε τα παπούτσια ή τα ρούχα σας πριν από τη χρήση. Περαιτέρω σε ολόκληρη την επιφάνεια του ιστού, πρέπει να εφαρμοστεί ψεκασμός και να περιμένουν 3 ώρες για να αντιδράσουν τα δραστικά συστατικά. Μετά από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τα παπούτσια σας και να μην έχετε δυσάρεστες εντυπώσεις ενάντια στη βροχή, το χιόνι ή τη λάσπη.

Εάν αποφασίσετε τώρα C&D αγοράστε, δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο από την παραγγελία αυτού του προϊόντος στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε επώνυμα πιστοποιημένα προϊόντα. Σήμερα στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά καταστήματα που μπορούν να πουλήσουν το σπρέι. Αλλά συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μόνο C&D επίσημη ιστοσελίδα για να εξασφαλίσετε το απαραίτητο αποτέλεσμα.

Source: www.goods-eu.com

Buy Now!