Asami Crna Gora


ASAMI – rezultati vidljivi već za 1 nedelju!

– BRZI REZULTATI – povećava brzinu ukupnog rasta kose
– TRAJNI EFEKAT – gusta i jaka kosa zauvek
– SAMOPOUZDANJE – nikada više nećete morati da krijete svoju razuđenu kosu!

Naruči

Gubitak kose i alopecija je čest problem za 70% modernih muškaraca. Ona se manifestuje u određenoj dobi, ima prilično neugodne simptome i vizualno vas čini starijim od stvarne biološke starosti. Nega kose nije ograničena na svakodnevnu upotrebu šampona. Žene to znaju, tako da uvijek imaju nekoliko specijalnih maski ili seruma za njegu kose. Nažalost, mnogi muškarci ne znaju kako da prate zdravlje svoje kose i obrate pažnju na to tek nakon što se problem već ispoljio.

Do danas postoji veliki broj različitih alata i proizvoda koji mogu zaustaviti gubitak kose, ubrzati rast i poraziti ćelavost. U našem blogu, više puta smo vam govorili o ovim kozmetičkim i prehrambenim dodacima koji mogu ojačati strukturu kose i zaustaviti alopeciju.

U ovoj publikaciji želimo da napravimo pregled novosti ove godine – to je Asami serum za rast kose. Ovo je najproblematičniji proizvod na internetu, koji ima veliki broj pozitivnih povratnih informacija od lekara i klijenata. Ovaj jedinstveni serum bio je među dobitnicima TOP10 rejtinga najboljih proizvoda za rast kose 2018. godine i dobio je veliku nagradu. Šta je to? Gdje kupiti? Kako to funkcionira? Koje su nuspojave i kontraindikacije seruma? Danas ćemo pokušati pronaći odgovore na sva ova pitanja.

Šta je Asami?

Asami proizvod za kosu je jedinstvena formula bazirana na prirodnim sastojcima koji pomažu u obnovi zdrave kose, eliminišu očite simptome alopecije i ojačaju korene. Proizvod je baziran na 100% prirodnim sastojcima, nema kontraindikacija ili nuspojava. Uz to, u roku od 7-30 dana možete dobiti dobre rezultate kod kuće, bez lekara, bez tableta, bez skupih procedura u kozmetičkim salonima.

Prirodni Asami sastav pružaju najbrži i najefikasniji efekat na vlasište i kosu. Glavna komponenta u serumu je prirodni biljni ekstrakt Urtica dioica. U interakciji sa vitaminima, esencijalnim uljima, aminokiselinama i korisnim mikroelementima, dobija se univerzalna formula koja vam pomaže da se bez operacije oslobodite ćelavih područja na glavi, bez izlaganja laseru, bez neželjenih efekata.

Kliničke studije pokazuju da upotreba urtice na bazi Urtica dioice pomaže u 92% slučajeva da zaustavi gubitak kose i poveća rast uspavanih folikula na prirodan način. Proizvod ne izaziva alergije i kompatibilan je sa bilo kojim tipom kože. Osim što ubrzava rast kose, pomaže u uklanjanju neprijatnih simptoma koji su povezani sa upalom vlasišta: perut, crvenilo, svrab, piling, peckanje, gljivične infekcije i mnogi drugi.

Asami – kako to funkcionira?

Asami protiv opadanja kose mora se primijeniti samo 2-3 puta tjedno. Serum sadrži visoko koncentrirani set hranljivih sastojaka koji trenutno pozitivno djeluju na kosu i vlasište. Za razliku od šampona, maski za kosu, masti ili tableta, ovaj proizvod ne samo maskira problem – on ga rješava. Ovo je najbolja alternativa za skupe procedure u kozmetičkim salonima, jer je Asami cena nekoliko puta niža.

Uzroci gubitka kose:

– genetske karakteristike organizma;
– Povreda mikrocirkulacije krvi na glavi;
– Loša ishrana, alkohol, duvan;
– Stres, nervni slomovi;
– nesanica;
– slabljenje korena kose, krhkost folikula;
– Izloženost okoliša.

Rezultati aplikacije Asami pre i posle pokazuju vrlo dobre rezultate. Proizvod jača postojeću kosu i sprečava njihovo ispadanje. U drugoj fazi, postoji uticaj na uspavane folikule, koji počinju klijati i rezultat vidite za nekoliko sedmica. Za razliku od analoga, serum Asami kupiti koji sada možete da ne utiče na unutrašnju ograniju, ne izaziva iritaciju ili nelagodnost. Ne morate koristiti dodatna sredstva – ovaj proizvod je kompletan biološki kompleks za njegu kose.

Da biste se uverili u efikasnost primene ove metode lečenja alopecije, možete pročitati o Asami recenzije serumu na forumu ili zatražiti mišljenje lekara. Većina stručnjaka je odobrila ovaj proizvod i preporučila ga svojim pacijentima.

Način upotrebe:

1. Operite kosu šamponom i pustite da se osuši.
2. Nanesite serum na koren dlake.
3. Masirajte vlasište dok se sastojci ne apsorbiraju.
4. Ne isperite masku i ne sušite je sušilom za kosu.
5. Ponovite postupak 2-3 puta nedeljno tokom 1-2 meseca.

Napominjemo da ne možete pronaći Asami u apoteci. Ovo je apsolutno prirodan proizvod koji nema kontraindikacije i nije lek. Da biste naručili Asami Crna Gora, morate naručiti u online trgovini i sačekati da se paket pošalje na kućnu adresu. Plaćanje se vrši nakon prijema robe.

Source: www.goods-eu.com