HyperTea Crna Gora


Utiče na uzrok bolesti smanjujući rizik od moždanog udara i infarkta na nulu!

– Normalizuje krvni pritisak za 6 sati zbog bioflavonoida
– Obnavlja tonus i elastičnost krvnih sudova za 1 tretman
– Bezbedan za svaku dob, efikasan u 1., 2. i 3. fazi hipertenzije

Naruči

Europski kardiolozi upozoravaju da više od 68% ljudi u našoj zemlji ne zna da ima povišen krvni tlak. Hipertenzija je na popisu najopasnijih bolesti. Disfunkciju cirkulacije uzrokuju različiti čimbenici, ali ima jednako neugodan ishod. Ako se ovaj problem zanemari, vjerojatnost srčanog udara povećava se za 86%, moždanog udara za 78%, tromboze za 89%, proširenih vena za 96%.

Većina modernih antihipertenzivnih lijekova ima kratkotrajni pozitivan učinak. Umjetno snižavaju krvni tlak, ali sutradan se problem ponovno pojavljuje. Tako nas farmaceutske tvrtke prisiljavaju da svaki mjesec u apoteci trošimo stotine eura kako bismo održavali normalno zdravlje.

Nedavno se na tržištu pojavio novi jedinstveni proizvod koji je revolucionirao kardiologiju! Predstavljamo vam HyperTea sredstvo za snižavanje krvnog tlaka.

Ovo je biljna smjesa koja sadrži samo 100% biljnih sastojaka. Čaj sadrži ekstrakte, vitamine i minerale. Formula je dizajnirana za brzo vraćanje normalnog stanja krvožilnog sustava, kao i za suzbijanje simptoma hipertenzije.

HyperTea – kupiti, narudžba, dostava

Hyper Tea za snižavanje krvnog tlaka je sjajan za što brže rješavanje zdravstvenih problema i zaštitu srca. U roku od nekoliko sati nakon prve primjene, krvni tlak se normalizira, bolni osjećaji i vrtoglavica nestaju. Proizvod nema kontraindikacija, stoga je pogodan za sve pacijente. Čaj se može kupiti bez recepta, što još jednom potvrđuje njegovu sigurnost u uporabi.

Dodatak prehrani djeluje na nekoliko načina:

– Normalizira krvni tlak i približava ga 120/80.
– Poboljšava viskoznost krvi i sprječava stvaranje krvnih ugrušaka ili krvnih ugrušaka.
– Vraća elastičnost i čvrstoću krvnih žila.
– Poboljšava sastav krvi.
– Povećava funkciju kardiovaskularnog sustava.
– Otklanja sve zdravstvene probleme.
– Djeluje na uzrok hipertenzije.

U usporedbi s drugim vršnjacima za HyperTea cijena u ljekarni, vrlo je isplativo. Ali možete uštedjeti i više ako proizvod naručite putem interneta. Službena web stranica proizvođača vrši izravnu prodaju u našoj zemlji.

Za HyperTea čaj protiv hipertenzije kupiti samo ispunite obrazac za narudžbu i pričekajte poziv operatera. Trenutno je HyperTea naredi Crna Gora dostupno svima starijima od 18 godina bez recepta.

Source: www.goods-eu.com

Buy Now!