Valgomed Srbija


Valgomed – JEDINSTVENI FIKSATOR, IZRAĐEN OD ELASTIČNOG HIPOALERGENSKOG SILIKONA

– Sprečava naknadne deformacije zgloba
– Smanjuje opterećenje i nastanak modrica na zglobu
– Sprečava nezdrav položaj zgloba

Наручивање

Da li imate problema sa nogama? Da li osećate ozbiljan bol ili vidite upalu zbog deformacije pada na nogama? Ne mogu nositi lijepe i modne cipele, jer se osećate neugodno? Rešenje svih ovih problema je pronađeno – to je Valgomed fiksator! Jedinstvena patentirana tehnologija koja je razvijena uz pomoć najboljih svetskih ortopedskih lekara. Do danas ovaj alat je najbrži i pouzdaniji način da se rešite deformiteta palca i vratite u normalan život.

Šta je Valgomed?

Promena velikog prsta pri hodanju je prilično tipičan problem za moderne žene. Naučno ime ove bolesti je Hallux valgus. Nastaje neočekivano i postepeno povećava svoj uticaj na slobodu kretanja. Postoji nekoliko osnovnih razloga koji izazivaju ovaj problem:

  • Genetska predispozicija. Ako vaša majka ili baka imaju takve probleme, verovatno ćete se suočiti istog doba.
  • Uske ili visoke cipele. Mnoge djevojke vole nositi cipele visoke cipele ili modne modele cipela sa suženim totemom. Ovo su veoma lepe cipele, ali u njoj vaša noga zauzima pogrešan položaj i dugo je u njoj. Zbog ovoga, preopterećenja tetiva i mišićnog spazma izaziva pomicanje palca.
  • Prekomjerna težina. Mnoge devojke koje imaju problem sa Hallux valgus-om dobilo je ovu bolest zbog svoje velike telesne težine. Ovo se odnosi na period trudnoće, kada žene aktivno dobijaju višak telesne težine.

Do danas postoje dve glavne metode lečenja ovog problema – operacija i upotreba posebnih držača silikona. Hirurška operacija se primenjuje samo u najkritičnijim situacijama, kada deformacija prsta ne može biti korigovana nehirurškim metodom. Ali u 9 od 10 slučajeva tretman ove bolesti je prilično moguć bez pomoći hirurga.

Na primjer, danas je bilo Valgomed za lečenje valgus deformacije. Ovo je apsolutno inovativan sistem koji pomaže u najkraćem mogućem roku da normalizuje položaj palca na nogu, poboljša cirkulaciju krvi i vraća aktivno stanje zglobova.

Jedinstveni alat pod nazivom Valgomed za valgus deformacije kosti palca radi veoma jednostavno. Komplet se sastoji od dva identična proizvoda (za levu i desnu stopalu), kreiranom pomoću ekološki prihvatljivih silikona i plastike. Kada ga stavite na prst, onda zbog pravilnog oblika plastike vaša stopala ide idealno ispravan oblik i prst je fiksiran u ovom položaju. Unutrašnji sloj proizvoda je prekriven silikonom, tako da u kontaktu sa kožom ne izaziva alergije ili crvenilo.

Valgomed – Kako to funkcioniše?

U početku se možda čini neprijatno, ali nakon 20 minuta vaša noga se prilagođava promenama i prestati ćete primetiti plastičnu vezicu na prstu.

Rezultati Valgomed pre i posle su jednostavno fenomenalni. Prema zvanično potvrđenim statističkim podacima, u 95% slučajeva nakon 4 nedelje dnevnog hodanja sa ovom stezaljkom pacijenti su se oslobodili glavnih simptoma deformiteta palca. Istovremeno, nisu koristili nikakve alternativne metode lečenja i nisu koristili usluge hirurga.

Za razliku od operacije, Valgomed cena je mnogo manji. Ali najvažnije, ova metoda nema nikakve neželjene efekte i kontraindikacije. Osećat ćete stvarne promene: bol će nestati, pozicija prsta će se normalizovati, upalice i crvenilo na kosti će se zaustaviti, aktivnost i pokretljivost stopala će se povećati.

Prednosti ove tehnike su jednostavno očigledne:

  • Maksimalni prirodni proces sprečavanja deformacije palca.
  • Na proizvodu Valgomed recenzije je samo pozitivan i ima više od hiljadu na Internetu.
  • Možete samostalno nadzirati postupak lečenja i raditi to kod kuće.
  • Na svakoj cipelji možete nositi stezaljku na nogu, ići na posao, odmoriti se ili šetati.
  • Možete da uđete u sport kada prst stigne robnu marku Valgomed Srbija.
  • Dobar rezultat će biti vidljiv nakon 7 dana od prve upotrebe.

Mnogi čitaoci našeg sajta pitaju gde možete kupiti ovaj proizvod? Nije smisla pokušati pronaći Valgomed u apoteci, jer se ovaj proizvod prodaje direktno preko Interneta.

Ako odlučite o Valgomed kupiti, onda naručite brendirani proizvod po povoljnoj cijeni u najkraćem mogućem roku! Definitivno ćete biti zadovoljni rezultatima lečenja!

Source: www.goods-eu.com

Buy Now!