Herell Bosna i Hercegovina – lijek protiv ćelavosti

U pitanju je 100% prirodan sastav, baziran na biljkama čije komponente aktivno stimulišu rast kose

– Koncentriše broj vlasi
– Obezbjeđuje novi rast kose
– Sprečava opadanje kose
– Ubrzava rast kose za 380%
– Kosu čini sjajnijom i gušćom

Наручивање

Proizvođač predstavlja Herell lijek protiv ćelavosti gdje mogu kupiti kao efikasan lijek za ćelavost muškaraca. Losion je namijenjen za njegu kose, sadrži samo prirodne sastojke pa se može kupiti bez ljekarskog recepta. Svaka od komponenti ove jedinstvene formule ima svoje karakteristike, prednosti, ali samo u kombinaciji daju maksimalni blagotvorni učinak. Obratite pažnju i na činjenicu da ćete zahvaljujući ovom univerzalnom rješenju danas imati jedinstvenu priliku proći bez skupih postupaka u kozmetičkim salonima i bez velikih financijskih troškova. Zaboravite na redovne posjete kozmetičaru! Prestanite češljati kosu češljem pri svakom oblikovanju! Odmah se možete riješiti svih ovih problema.

Herell – serum za ubrzavanje rasta kose

Herell Bosna i Hercegovina službena stranica osigurava da je ova jedinstvena formula visoko efikasna. Zbog svojih korisnih svojstava, serum je stekao široku popularnost među stručnjacima za njegu kose i triholozima. Proizvod sadrži skup svih bitnih elemenata u tragovima koji su potrebni vašoj kosi i tjemenu. Nakon upotrebe losiona nestaju perut, svrbež, ljuštenje vlasišta i mnogi drugi neugodni simptomi od kojih često pate mnogi muškarci i žene.

Otprilike tjedan dana nakon što počnete koristiti proizvod, trebali biste moći postići prve rezultate. Ali bit će potrebno najmanje mjesec dana da se potpuno obnovi rast kose.

Kako koristiti:

1. Protresite bočicu da aktivirate serum;
2. Aktivnu tvar nanesite što je moguće bliže korijenu kose;
3. Rukama lagano masirajte glavu kako biste ubrzali apsorpciju aktivnih tvari;
4. Stavite peškir ili šešir na glavu da biste stvorili efekat saune;
5. Nakon 60 minuta skinite ručnik i isperite kosu toplom vodom i šamponom.

Proizvod nema stroga ograničenja u upotrebi, ali preporučujemo da se prije upotrebe uvijek posavjetujete sa svojim liječnikom.

Serum za ubrzavanje rasta kose Herell koja je cijena?

U usporedbi s najbližim konkurentima na tržištu, Herell original cijena je jedan od najprofitabilnijih. Osim toga, ako naručite proizvod putem službene web stranice, možete ostvariti dodatnih 50% popusta.

Herell protiv alopecije?

Serum se ne prodaje u ljekarnama i stoga se može naručiti samo izravno od proizvođača. Posjetite službenu web stranicu prodavatelja kako biste odmah naručili.

Source: www.goods-eu.com